fbpx
Case

Opstartspakke til low carb webshop

Opstartspakke

Visuel identitet og køreklar webshop

Intro

Finn og Hanne Vestergaard ville gerne starte en webshop, men der var ikke budget til at gå til et stort webbureau i første omgang. De søgte derfor en opstartspakke med en grafisk profil og en begynderwebshop, som de selv havde alle rettigheder til, og som kunne vokse sig større i takt med virksomheden. De ville også gerne hjælpes i gang med online markedsføring – i første omgang synlighed via Facebook og oprettelse af et nyhedsbrev.

Leveret materiale

Grafisk profil, designmanual, hjælp til køb af domæne og webhotel, webdesign, Køreklar webshop i WooCommerce, Google My Business, labeldesign, opstart af nyhedsbrev i MailerLite, SOME kit /opstart af Facebook side, Facebook pixel / opstart af online annoncering.

Kunde

Low Carb Life ApS

Logodesign og designmanuel

Den visuelle identitet blev præsenteret i designmanuel, som viser brug af logo, farver og skrifter. Designmanuelen indeholder også en guide til valg af billeder, online annoncering og opsætning af nyhedsbrev, så det er i overensstemmelse med den grafiske profil.

Webdesign og opsætning af køreklar webshop

Webshoppen blev bygget i WooCommerce med hjælp fra WEBDUS. Den blev leveret køreklar med 25 produkter, optimeret til Google og med integration til fragtløsning og betalingsgateway.

Siden lancering i maj 2020 er der kommet mange flere produkter til og en inspirationsblog med low carb opskrifter.

www.lowcarblife.dk

webdesign webshop
grafisk profil nyhedsbrev firma facebookside

Opstart af nyhedsbrev og Facebookside

Low Carb Life fik over 1000 følgere på Facebook og over 300 tilmeldinger til deres nyhedsbrev de første 6 måneder.

Oprettelse af Facebook-pixel og Facebook-katalog til online annoncering

Der blev installeret Facebook pixel på webshoppen og oprettet katalog i Facebook Business Manager til brug i annoncering på Facebook og Instagram.

Low carb life
lowcarblife.dk er en webshop for dem, der gerne vil undgå kulhydrater, men samtidig vil have det nemt og lækkert i en travl hverdag
Det siger kunden
Det blev en meget lang, og meget spændende rejse, der blev foretaget på meget kort tid. Ud over et grafisk udtryk, som vi er mere end tilfredse med, blev vi fint ”holdt i hånden” igennem hele processen. Vi fornemmede i hele forløbet at opgaven var i professionelle hænder, og at den røde tråd blev holdt. Vi er altid blevet mødt med et stort smil, en herlig optimisme, og et modspil der ligger langt ud over hvad vi havde turde forvente. Og hele ”pakken” så endda til en ganske fornuftig pris (sagt på Jysk). Vi kan varmt anbefale Gitte Mikkelsen som din næste samarbejdspartner.
Finn Vestergaard
Adm. Dir., Low Carb Life Aps
Har din virksomhed brug for en opstartspakke?
Scroll to Top