fbpx

Opstartspakker til nystartede virksomheder eller til dig, der gerne vil være freelancer

Kom godt fra start som selvstændig med en opstartspakke hvor du får alt, hvad du skal bruge til at lave dit første salg og din første faktura.

Er du klar til at få sat skub i din startup?

Med en opstartspakke får du ro til at bygge din virksomhed op

Opstartspakkerne er til dig, der lige har startet selvstændig virksomhed …eller til dig, der gerne vil være freelancer eller soloselvstændig.

Opstartspakkerne er skræddersyede til at passe til de forskellige behov, som en nystartet virksomhed eller freelancer har brug for.  De kan mixes og matches, som du ønsker, og du kan tilkøbe ekstra features.

Opstartspakkerne fungerer allerbedst, hvis du har gjort dig de indledende tanker og er klar til at sætte i gang. Du behøver ikke at have svar på alt, men du må gerne have en grundlæggende idé om, hvad du vil sælge, og hvem din målgruppe er.

Er du stadig ikke er helt sikker på, om du er klar til at starte som selvstændig, kan du læse 10 tips til at komme godt fra start længere nede på siden, eller ringe og få en gratis indledende snak.

Billige opstartspakker til nystartede virksomheder og soloselvstændige

Grafisk profil
Opstartspakke 1

Til dig der ikke vil have en hjemmeside, men gerne vil have et professionelt udtryk i kontakten med kunderne til en rimelig pris.

Pris kr. 3.750,-
ekskl. moms
Logo + OnePager
Opstartspakke 2

Til dig der gerne vil hurtigt fra start med et professionelt udtryk, men hverken har logo eller det store budget til en hjemmeside.

Pris kr. 5.000,-
ekskl. moms
Køreklar hjemmeside
Opstartspakke 3

Til dig der allerede har et logo og en visuel identitet, men gerne vil have en helt ny  hjemmeside eller redesignet den gamle.

Pris kr. 7.500,-
ekskl. moms
Grafisk profil + hjemmeside
Opstartspakke 4

Til dig der har brug for hele pakken med logo, grafisk profil og en professionel hjemmeside… eller et redesign af dit gamle look.

Pris kr. 10.000,-
ekskl. moms
Gratis indledende snak

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til opstartspakkerne, eller hvis du er i tvivl, om det at blive freelancer eller solostændig er noget for dig. Jeg deler gerne ud af mine erfaringer.

Opstartspakke med webshop
Det blev en meget lang, og meget spændende rejse, der blev foretaget på meget kort tid. Ud over et grafisk udtryk, som vi er mere end tilfredse med, blev vi fint ”holdt i hånden” igennem hele processen. Vi fornemmede i hele forløbet at opgaven var i professionelle hænder, og at den røde tråd blev holdt. Vi er altid blevet mødt med et stort smil, en herlig optimisme, og et modspil der ligger langt ud over hvad vi havde turde forvente. Og hele ”pakken” så endda til en ganske fornuftig pris (sagt på Jysk). Vi kan varmt anbefale Gitte Mikkelsen som din næste samarbejdspartner.
Finn Vestergaard
Adm. Dir., Low Carb Life Aps
10 tips til at komme godt fra start
10.
All in fra starten eller?

Overvej om du vil satse 100% på at blive selvstændig, eller om du har mulighed for at starte op ved siden af dit job. Hvis du regner med at omsætte for mere en 50.000 kr. om året, skal du momsregistreres, og du skal ikke vente, til du når det punkt. Det ser mere professionelt ud at sende en faktura med moms fra starten. 

09.
Hvad vil du sælge?

Find ud af præcis hvad du vil sælge til at starte med. Det kan være fristende at tilbyde det hele, når man er nystartet, men det kan hurtigt virke rodet. Overvej hvilken type produkt/serviceydelse det er nemmest at komme i gang med, og hvilke opgaver, der giver dig mest energi og succes. Overvej også hvor dit prisniveau skal ligge.

08.
Har du lavet en forretningsplan?

En forretningsplan kan virke ret omstændigt at skulle lave, hvis man bare vil sælge sine timer som freelancer og ikke skal have hverken varelager, butik eller ansatte, men det kan nu være en sund process at udfylde den. Der findes masser af skabeloner online, men ellers ring eller skriv… så sender jeg en til dig.

07.
Har du økonomi til at tjene ingenting?

Du kan sagtens starte virksomhed uden en krone på lommen, men du skal være forberedt på, at der vil være perioder, hvor indtjeningen er meget lille eller helt forsvinder – f.eks. i sommerferien eller sidst på året. Det er en god idé at spare lidt op, inden du starter, så du har råd til at betale huslejen, når der er en stille periode.

06.
Godt firmanavn og domæne

Det kan være svært at finde et godt firmanavn, der ikke allerede er taget (CVR registeret), som klinger godt, og som har et ledigt domæne , der matcher (søg efter ledige domæner). Undersøg hvad de andre i din branche kalder deres virksomheder, og find på noget, der skiller sig ud fra dem. Det skal have betydning og mening for dig, men forsøg at vælge et navn, der er nemt at huske og stave, og undgå æ, ø, å hvis du har ambitioner om at sælge til hele verden (det giver kun bøvl med domænenavnet).

05.
Registrering af virksomhed på virk.dk

De fleste starter op som enkeltmandsvirksomhed. Det er nemt at registrere sig, og det koster ikke noget, men du skal være opmærksom på, at du hæfter personligt for virksomhedens underskud, og at du kommer til at betale topskat, hvis du får et meget stort overskud. Du kan omdanne din enkeltmandsvirksomhed til et selskab, hvis risiko og overskud bliver for stort. Ønsker du ikke at hæfte personligt, kan du oprette et anpartsselskab (ApS). Det kræver 40.000 kr. i startkapital.

04.
Erhvervskonto til virksomheden

Et af de mest stillede spørgsmål som nystartet er: Skal jeg have en erhvervskonto? Der er ikke et juridisk krav om, at en enkeltmandsvirksomhed skal have en separat erhvervskonto, men det kan være meget svært (umuligt) at få banken til at oprette en ekstra konto på din privatkonto, som du kan bruge som Nemkonto for virksomheden. Tal med banken om mulighederne. Selskaber (f.eks. ApS) skal have en separat konto.

03.
Registrering online

Få din virksomhed gjort synlig online på Google My Business, de sociale medier og med en hjemmeside eller en webshop alt efter, hvad du vil sælge. Start ud med en simpel hjemmeside og 1 socialt medie og byg på derfra. En klog mand sagde engang til mig: Gå nu ud og se, om du kan lave dit første salg, inden du går i gang med at lave en hjemmeside. Det kan være MEGA svært at lave sin egen hjemmeside, fordi man ofte er så selvkristisk, så overvej om du har brug for hjælp til at komme hurtigere fra start.

02.
Bogføring og faktura

Det er en god ide at starte med at lave dit regnskab selv, så du får en forståelse for at drive virksomhed.  Brug et (gratis) online regnskabsprogram (f.eks. Dinero) eller et Excel-ark. Din enkeltmandsvirksomhed skal ikke indlevere et årsregnskab. Det skal du kun, hvis du har et selskab (f.eks. ApS). Du skal angive overskuddet (indtægter minus udgifter) på din personlige selvangivelse og kunne dokumentere alle udgifter og indtægter, så husk at gemme alle regninger og fakturaer.

01.
Salg og markedsføring

Mange bliver overraskede over, hvor svært det er at skulle sælge sig selv. Som lønmodtager er du vant til, at opgaverne automatisk lander på dit bord, men nu skal du selv ud og skaffe opgaverne og prissætte dem. Brug dit netværk til at skaffe de første opgaver. Dit netværk kender dig, så det vil være nemmere end kold kanvas. Supplér med online markedsføring tilpasset din målgruppe.

Klar til at
starte som selvstændig?
You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.
Zig Ziglar
Scroll to Top