fbpx

Freelance grafiker mellem Vejle og Billund

Jeg løser alle former for grafiske og online opgaver til en fornuftig pris. Skal jeg også løse en opgave for dig?

Lidt om mig

Mit navn er Gitte Mikkelsen. Jeg er 49 år og uddannet grafisk designer tilbage i 1999. Siden har jeg bygget på med en Markedsføringsøkonom og en Web Marketing Manager, noget projektledelse… og en hel masse kurser i online markedsføring.

Frem til 2019, hvor jeg valgte at starte selvstændigt som freelancer, har jeg løst snart alle former for grafiske opgaver og arbejdet med mange forskellige online markedsføringsprojekter – lige fra små og store webprojekter til opstart af nyhedsbreve, søgemaskineoptimering, statistikrapportering og online annoncering.

Det har mest været i nyoprettede stillinger, hvor jeg er startet fra scratch og har bygget en stilling og nogle arbejdsrutiner op, der trygt kunne overleveres til en anden bagefter. Jeg har arbejdet i meget forskellige brancher og med mennesker fra mange forskellige lande og placeringer i organisationen. Det har lært mig at være nysgerrig og lyttende til andres ønsker og behov.

For dig betyder det, at du vil møde en person, der er interesseret i dig, og det du laver, og som gerne vil hjælpe din virksomhed med at få den bedst mulige start til en fornuftig pris.

Jeg vil rigtig gerne møde dig, inden jeg går i gang med at løse en opgave for dig, og det er vigtigt for mig, at du ved, at du ejer alt, hvad jeg laver til dig (logo, hjemmeside m.m.).

Hos mig er der ingen bindinger til noget – ud over de aftaler, du selv vælger at oprette og har ejerskab til (f.eks. domænenavn, webhotel, Facebook Business Manager). Og bare rolig… jeg skal nok guide dig hele vejen, så du ikke får mere, end du har behov for.

Det vigtigste for mig er din succes, synlighed og genkendelighed.

Alle opgaver og projekter bliver overleveret med vejledning til videre brug, og du får altid 1 måned gratis support med, hvis du har købt en ny hjemmeside. Du bliver aldrig overladt til dig selv, og jeg er altid klar til at yde support, hvis du får brug for det.

Lidt om Gitte privat

Når den ikke står på arbejde, kan jeg godt lide at komme så langt væk fra skærmen som muligt – ja, gerne så langt væk, at der ikke er mobildækning! 

Det foregår som regel sammen med min mand i en gammel firehjulstrækker med tagtelt på taget. Når vi ikke er på langtur, har vi 2 andre gamle biler, som vi hygger lidt med.

Scroll to Top