fbpx
Case

Køreklar hjemmeside til hypnotisør

Logo- og webdesign

Redesign af resterne af en gammel hjemmeside

Intro

Hypnotisør Preben Bechmann har over 30 års erfaring med at hjælpe mennesker med at blive deres afhængigheder, fobier og angstlidelser kvit. Hypnoseklinikken har i mange år haft det, man kalder et online visitkort, med en forside og 2-3 undersider. Det fungerede fint, da de fleste kunder kom via mund-til-mund metoden, men pludselig gik webbureauet, der havde lavet hjemmesiden, konkurs, og hjemmesiden forsvandt.

Preben Bechmann var ikke klar til at undvære sin hjemmeside, men han syntes ikke rigtigt, at de priser, han havde fået for genetablering af den gamle hjemmeside, var fornuftige.

Leveret materiale

Design af nyt logo. Webdesign og opsætning af køreklar hjemmeside med billeder og tekster optimeret til Google. Flytning af domæne til nyt webhotel. Opdatering af adresse- og weboplysninger på Google.

Logodesign

Logoet blev designet til både at kunne fungere på en lys baggrund og på en mørk baggrund af polygoner.

Design og opsætning af køreklar hjemmeside

Polygonbaggrunden fra den gamle hjemmeside blev genanvendt på den nye hjemmeside i en opdateret udgave. Hjemmesiden blev udvidet fra 4 til 8 sider i forbindelse med redesignet, da relevant indhold omkring behandlingerne skulle være med til at gøre hjemmesiden mere søgbar. 

www.bechmann-hypnose.dk

Køreklar hjemmeside hypnotisør
Det siger kunden
Jeg er meget tilfreds med min nye hjemmeside, som kom op og køre igen på ganske få dage og til en fornuftig pris. Vi klarede det indledende møde over telefonen, og efter kort tid fik jeg lov til at kigge med og komme med ændringsforlag til den næsten færdige hjemmeside. Den efterfølgende flytning til det nye webhotel gik også nemt med telefonisk support fra Gitte.
Preben Bechmann
Hypnotisør, Bechmann Hypnose
Har din virksomhed brug for en køreklar hjemmeside?
Scroll to Top