fbpx
Case

Køreklar hjemmeside til familierådgiver

Køreklar hjemmesiden

Ny køreklar hjemmeside med online bookingsystem

Intro

Syddansk Marte Meo er en familierådgivningsvirksomhed i Kolding, der også tilbyder kropsterapi. Marte Meo er en metode, der bruger video til at analysere samspillet mellem mennesker, og Gerda Nielsen hjælper både nybagte forældre, forældre til skolebørn og børn med særlige behov med at øge familiens trivsel, når hverdagen går i hårdknude.

Syddansk Marte Meo har eksisteret siden 2003 og blev kørt sideløbende med jobbet som konsultationssygeplejerske i familielægepraksissen frem til 2019, hvor klinikken fik fuldt fokus. I 2020 flyttede Syddansk Marte Meo i nye lokaler i Kolding og behovet for en ny og mere mobilvenlig hjemmeside opstod. Der var ikke budget til et dyrt, online booking- og betalingssystem i første omgang, så der skulle ledes efter alternativer.

Leveret materiale

Køreklar hjemmeside med webdesign, der matchede Syddansk Marte Meos grafiske stil på brochuremateriale og skiltning i klinikken. Opsætning af bookingsystem med integration til Google kalender i form af et ‘billigt’ plugin til hjemmesiden. Flytning af domæne til nyt webhotel, redirect af gammel hjemmeside og basis SEO.

Kunde

Syddansk Marte Meo

Webdesign og opsætning af hjemmeside med online booking

Indholdet fra den gamle hjemmeside blev sorteret, renskrevet og suppleret med nye, stemningsfulde billeder og friske farver fra logoet.

syddansk-martemeo.dk

køreklar hjemmeside familierådgiver
Syddansk Marte Meo
Familierådgivningen
Syddansk Marte Meo er for alle, der ønsker en positiv forandringsproces
Det siger kunden
Gitte er top professionel og har været yderst serviceminded hele vejen i denne proces. Ikke mindst har jeg følt mig taget ved hånden og jeg er vildt imponeret over Gittes kreative ideer og evne til at gennemskue mit firma og min personlighed. Jeg har fået lige den hjemmeside, som jeg ønskede mig. Og at have mulighed for fortsat professionel support er uundværligt. Jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger!
Gerda Nielsen
Familie- & Kropsterapeut
Har din virksomhed brug for en køreklar hjemmeside?
Scroll to Top