fbpx
Case

Grafisk design og webtekster til 'ny' afdeling

Grafisk design og web

Markedsføring af ny afdeling

Intro

Paggard Elektro er både en ‘almindelig’ elforretning, der løser alle former for el-opgaver for private og erhverv, og en leverandør af professionelle automationsløsninger til industri og landbrug. For at fremhæve automationsdelen lidt mere ønskede firmaet, at det blev gjort tydligere på hjemmesiden, at der var 2 afdelinger: Pagaard El og Pagaard Automation. De manglede også indhold, der kunne beskrive, hvad de egentligt gik og gemte lidt på.

Leveret materiale

Redesign af webforside i samarbejde med webbureau, indholdsproduktion til ‘nyt’ forretningesområde, basis SEO på hele hjemmesiden, messebrochure, salgspræsentation til skærm på messe.

Kunde

Pagaard Elektro A/S

webdesign indgangsportal

Ny forside og mange nye indholdssider

Hjemmesiden havde allerede et webdesign, som der blev bygget videre på. Forsiden blev et tydeligt valg mellem el og automation. Der blev produceret en række beskrivende indholdssider og oprettet et menupunkt til kundecases.

Der blev låst op for SEO-delen i CMS-systemet, så det var muligt selv at skrive SEO-titler og metabeskrivelser. Hovedparten blev løst indenfor den eksisterende serviceaftale.

www.pagaard.dk

Grafisk profil

Der fandtes ingen grafisk profil at læne sig op ad, så salgsmaterialet blev designet med en råd tråd til hjemmesidens design.

visuel identitet profilbrochure salgspræsentation

Messebrochure

Messebrochuren skulle fungere som et stort visitkort, der fremhævede afdelingens kerneydelser og samarbejdspartnere.

Messepræsentation

Præsentationen skulle køre i loop under hele messen og fungere som samtalestarter, da den indeholdte videoklip af en række interessante kundecases.

messe salgspræsentation
Det siger kunden
I stedet for at skulle investere i en helt ny hjemmeside, blev opgaven løst inden for den eksisterende serviceaftale på hjemmesiden. Designet fik et løft og indholdet blev optimeret til Google uden de store omkostninger.
Torben Lund
Adm. Dir., Pagaard Elektro A/S
Har din hjemmeside brug for nyt indhold?
Scroll to Top